Hypnos är konsten att byta medvetandetillstånd

Hypnos är konsten att förändra medvetandetillståndet. Vill du också lära dig att förfina den konsten?
Lär dig hypnos för att nå din fulla potential. Hypnoskurs 3 dagar!

Genom att fördjupa sig i ett förändrat medvetandetillstånd genom hypnos, kan livsavgörande förändringar uppnås och gamla beteendemönster brytas. Den mänskliga hjärnan är vårt mest fascinerande organ, och hypnos har studerats för dess påverkan på olika kognitiva och fysiologiska funktioner.

Här är några intressanta fakta:

Hjärnans Neuroplasticitet:

– Fakta: Hjärnan är mycket anpassningsbar och kan förändras genom hela livet, ett fenomen som kallas neuroplasticitet.

– Koppling till Hypnos: Hjärnans förmåga att påverka neuroplasticiteten möjliggör skapandet av nya neurala vägar och förändring av etablerade mönster i tänkande och beteende. Nya perspektiv kan därmed skapas som ger förändrade mönster.

Förändrade medvetandetillstånd:

– Fakta: Hypnos ger upphov till ett förändrat medvetandetillstånd som i sin tur ger ökad suggestibilitet (påverkan) och fokuserad uppmärksamhet.

– Koppling till Hypnos: Under hypnos får man tillgång till detta förändrade tillstånd, vilket gör oss mer mottagliga för positiva förslag, förändringar i beteende och kognitiv omstrukturering, det vill säga förändrade tankemönster.

Smärthantering:

– Fakta: Studier har visat att hypnos effektivt kan minska upplevelsen av smärta och förbättra smärttoleransen.

– Koppling till Hypnos: Inom kliniska miljöer används hypnos för att hantera kroniska smärttillstånd, ofta som ett kompletterande tillvägagångssätt till traditionell medicinsk behandling. Man använder även hypnos för att underlätta barnafödande, bland mycket annat.

Minnesförbättring:

– Fakta: Hypnos har visat sig förbättra vissa aspekter av minnet, särskilt inom området för återkallelse och inlärning.

– Koppling till Hypnos: Genom att komma åt djupare nivåer av sinnet under hypnos kan man uppleva förbättrad minnesåterkallelse och konsolidering.

Stressreduktion:

– Fakta: Kronisk stress kan ha negativa effekter på hjärnan, inklusive nedsatt kognitiv funktion och minne.

– Koppling till Hypnos: Hypnos erkänns som ett verktyg för stressreduktion, främjar avslappning och hjälper oss att hantera stressrelaterade symptom, vilket är välgörande för både kroppen och sinnet.

Beteendeförändring:

– Fakta: Hypnos har kopplats till positiva förändringar i beteende, inklusive rökavvänjning, viktnedgång och övervinnande av fobier.

– Koppling till Hypnos: Genom förslag och förstärkning kan hypnos hjälpa till att bryta oönskade vanor och få oss att anta hälsosammare beteenden.

Hjärnvågsmönster:

– Fakta: Hjärnan uppvisar olika elektriska mönster, kända som hjärnvågor, som varierar beroende på medvetandetillstånd.

– Koppling till Hypnos: Hypnos associeras med förändringar i hjärnvågsmönster, ofta karakteriserade av ökad aktivitet i “theta-vågor”, som liknar de mönster vi uppvisar under djup avslappning och meditation.
Hjärnan aktiverar olika hjärnvågsmönster i olika sammanhang och åldrar där vi uppvisar dominans av vissa mönster i specifika situationer och åldersspann. Att känna till detta är mycket värdefullt. Under kursen kommer du att lära dig hur du själv kan påverka dessa och hjälpa andra i din omgivning för att få en positiv påverkan.

Viktigt att notera är att medan vetenskapliga bevis stöder hypnosens effektivitet, kan individuella resultat variera. Pågående forskning fortsätter att utforska mekanismer och tillämpningar av hypnos inom neurovetenskap och kliniska miljöer.

Är du redo att utforska den oändliga kraften i ditt undermedvetna sinne?
Anmäl dig till vår transformerande Hypnoskurs och ge dig ut på en resa av självupptäckt, styrka och positiv förändring!

Vad du kan förvänta dig:

 • Medveten omvandling: Lär dig konsten av hypnos och utforska det otroliga potentialen i ditt undermedvetna sinne, både för egen del men också för att kunna stötta andra.
 • Stressavlastning: Upptäck kraftfulla avslappningstekniker för att lindra stress och förbättra ditt övergripande välbefinnande.
 • Öka Självförtroendet: Släpp loss din inre styrka och självförtroende genom guidade hypnossessioner som är utformade för att bygga självkänsla.
 • Bryt Vanor: Överkom oönskade vanor och ersätt dem med positiva beteenden genom kraften av suggestion.
 • Förbättrad Fokus: Förstärk din koncentration och mentala klarhet, och lås upp nya nivåer av produktivitet och framgång.

Varför välja vår Hypnoskurs?

 • Erfaren Instruktör: Som certifierad och erfaren instruktör, med över 13 års erfarenhet, kommer jag att guida dig genom en säker och effektiv hypnosupplevelse.
 • Interaktiva Sessioner: Delta i praktiska övningar på plats tillsammans med andra kursdeltagare, för att tillämpa dina nyfunna färdigheter i en stöttande miljö.
 • Beprövade Tekniker: Dra nytta av kursens praktiska övningar, förankrade i beprövade hypnosterapi-tekniker för maximal effektivitet.

Begränsat erbjudande:

Anmäl Dig senast 31 januari 2024 och Få Early Bird-rabatt!

 • Gratis Hypnosljudguide: Få tillgång till inspelad hypnosinduktion för att förstärka ditt lärande och få inspiration att öva i din egen takt.
 • Rabatterade Privata Sessioner: Dra nytta av en särskild rabatt på personliga hypnossessioner för personligt stöd. För dig som anmäler dig till kursen erbjuds 1 session till halva ordinarie priset.

📅 Kursinformation:

 • Varaktighet: 3 dagar
 • Kurstillfällen, Datum VT-2024:
  16-17 mars på plats i Söderhamn, samt 1 dag uppföljning online 20/4.
  Eller
  11-12 maj på plats i Söderhamn, samt uppföljning online 8/6.
 • Tid: 9.30 – 17.00
 • Plats: Söderhamn och Online
 • Pris: 8500 kr, inklusive material.
 • Kursledare: Åsa Wollertsen, Cert Hypnoscoach, Cert NLP-coach och Cert EFT-coach

🚀 Ta tag i denna livsförändrande möjlighet! Säkra din plats nu och ta det första steget mot att lära dig verksamma och beprövade tekniker inom Hypnos. Anmäl dig till vår Hypnoskurs idag! 🌟

Maila din anmälan hit: info@hypnoscoachen.com – ange: namn, adress, mobilnr och e-postadress för fakturaunderlaget.
Betalning sker via faktura, betalning senast 30 dagar före kursens start. Vi kan också erbjuda delbetalning genom samarbete med Klarna. Hör av dig till oss om du önskar betala via Klarna.

Lite info:
Söderhamn är en kuststad som ligger ca 25 mil norr om Stockholm. Ca 8 mil norr om Gävle.
Det går utmärkta förbindelser direkt till Söderhamn från Stockholms C med både buss och tåg. Vi kommer och hämtar på stationen vid ankomst.
Kost och logi står du som deltagare för själv. Det går bra att ta med mat då vi har kyl, frys, micro på plats. Restauranger och butiker finns i närheten av kurslokalen.
Vi bjuder på kaffe/te och eftermiddagsfika under kursen.

Bussbokning: https://www.ybuss.se/
Tåg: SJ boka tågbiljett

Boende:
Prästgården
First Hotel statt
Best Western Hotel SoderH

VARMT VÄLKOMMEN!