Regressionshypnos – tidigare liv

Har du funderat på om detta liv är allt som finns? Eller finns det kanske något mer?

Många människor har fått bukt med olika problematiska situationer i livet med hjälp av regressionshypnos. Det kan vara oförklarliga rädslor och fobier som försvinner, det kan vara förklaringen till känslor av närhet till människor man aldrig träffat förut eller platser som man märkligt nog känner väl igen trots att man aldrig varit där i nuvarande existens. 

En regressionshypnos öppnar dörrar till ett oanat förflutet. Jag leder dig dit, via ett fördjupat medvetandetillstånd, och du ser, hör, upplever och känner det som kommer till dig. Vissa gör det på ett enkelt vis som bilder som kommer till en. Vissa kan likna det närmast som en dagdröm medan andra människor upplever det starkare med fler intryck och klarare bilder och ibland även ljud, dofter och smaker.

Hur vet man om det man upplever är sant eller bara fantasi? Ja, det är helt upp till dig själv att avgöra.

Jag tolkar inget åt dig och kommer inte påverka din upplevelse på annat vis än att jag hjälper dig att komma i rätt medvetandenivå för att hitta fram och öppna dessa dörrar. Om det är dörrar till din fantasi eller till en annan (eller andra) existens(er) det får du själv bedöma.

Egentligen är det inte viktigt om det är sant eller inteDet som kan konstateras sant är i alla fall att regressionshypnos hjälpt många överkomma oförklarliga problem och rädslor i livet. Att avvärja hinder för att kunna leva ett mer kvalitativt liv är i slutändan den viktigaste aspekten för de allra flesta människor, oavsett hur man lyckades med det.

Vill du utforska ditt undermedvetna och se vilka dörrar som du kan öppna för att undanröja dina egna hinder och rädslor?
Då är du varmt välkommen att boka in en regressionshypnos hos mig.

Maila mig på: info@hypnoscoach.se och berätta gärna om vilka problem du önskar avhjälpa.